Erotikmesse Zagreb and Erotika Celje – Playboy.si

 

Link Button and Pictures :-)

Dva tedna pred sejmom erotike z imenom 3. Erotika 69, ki ga bomo gostili v Sloveniji, točneje v Celju v času med 10-12. decembrom in se je pri nas skozi Zavod za kulturo pornografije 69 že dodobra uveljavil, so naši južni sosedje s prvim snegom končno dočakali prvi sejem erotike z imenom Eros 4U.

Južni sosedje so najavljali sejem kot najboljšega v regiji kar pa pomeni, da naj bi bil pred Beogradom in Celjem, vendar sodeč glede na ”zgolj” 15.000 obiskovalcev, 15. razstavljalcev, bledo atmosfero, ter brez prave akcije in pompa, se kaj takega reprosto ni zgodilo.

Eden od obiskovalcev je celo priznal, da ima sejem okus socializma in je brez prave akcije, ter, da se z sejmom v Celju nikakor ne more primerjati, saj so ljudje tam ( v Celju ) veliko bolj sproščeni, ponudba je bistveno večja in vse skupaj je speljano na veliko višjem nivoju.

Na sejmu sta se pojavila tudi organizatorja slovenskega erotičnega showa, Max Modic in Damjan Murko, ki sta našim sosedom prinesla v dar kar tri kartone DVD-jev s prvim slovenskim visokoproračunskim trdoerotičnim filmom Hiša nasprot’sonca in kot gosta, ter razsodnika, kaj je prav in kaj ne, bosta pripomogla k najboljši organizaciji sejma, ki se bo zgodil v Celju.

Poleg atraktivnega programa, ki se bo na dveh odrih odvijal ves čas trajanja sejma, bosta v Celju prvič v živo in v vroči akciji nastopili ameriška črna panterka Alisha Madison in francoska trdoerotična kraljica Loona Luxx, med zvezdami letošnje »EROTIKE 69« pa vam bodo delale družbo še Lena Cova, Tarra White, Nikky Thorne in najslavnejša srbska go-go starleta Mila Milošević.


Marcello Bravo
, akrobatski plesalec z viškom centimetrov na pravem mestu.
Lauro Giotto, eden najbolj razvpitih fantov na evropski trdoerotični sceni .in.
Nio Da Silva, slačifant, ki slovi po energičnih performansih in dih jemajoči scenografiji.

Kommentar schreiben